Over ons

3CO is een familiaal renovatiebedrijf dat zich onderscheidt door karaktervolle woningen en appartementen te kopen en duurzaam te renoveren in eigen beheer. 3CO zorgt voor een totaalrenovatie mét behoud van het ‘karakter’ van de woning, tot in de puntjes verzorgd én instapklaar !

Dave

Dave Segers

Dave is de ervaren partner voor de totaalrenovaties van a tot z, dagelijks is hij op de werf, als doener en coördinator.


Als zoon van een burgerlijk ingenieur bouwkunde zat de bouwmicrobe reeds vroeg in het bloed. Samen met zijn broers stak hij graag de handen uit de mouwen voor allerhande klussen in en rond het huis. De interesse en passie voor het creëren en verbouwen groeide met de jaren. En dat bleef niet onopgemerkt. Vrienden, familie en kennissen vroegen hem voor kleine en grote bouw- en verbouwingswerken.


Een opgebouwde expertise van 25 jaar binnen verschillende bedrijven van chemische bouwspecialiteiten leverde hem een unieke materiaalkennis op. De kennis van bouwmaterialen en toepassingen die hij als werknemer mee ontwikkelde bij Soudal, MC Bauchemie, Sigmakalon, Beamix en BASF Construction Chemicals, bieden nu handige oplossingen op de werf.


In 2015 startte Dave zijn eigen zaak 3CO, die staat voor COnstruct, COordinate en COnsult. Vanaf dan kon hij zijn passie helemaal waarmaken. Dave is de man met gouden handen bij 3CO. Van elke renovatieproject maakt hij een waar kunstwerk, met behoud van het 'karakter' van de woning.
Hij is ook gediplomeerd installateur centrale verwarming.


Els

Els Peeters

Els groeide op tussen de bouwplannen en -schetsen. Ze is de vierde generatie in een echte 'bouwfamilie'. Na een divers en boeiende loopbaan van 20 jaar in de publieke sector gaat ze terug naar haar roots en wordt ze partner in 3CO.


In 3CO neemt ze de administratieve en planmatige opvolging van de werf op zich. Maar ook actie is haar niet vreemd. Bij elk renovatieproject steekt ze graag de handen uit de mouwen: "Alleen zo leer je een woning het beste kennen." Ze slaagt er in om bij de karaktervolle renovaties de mooiste details extra te belichten: een uniek glasraam, een buitengewoon parket, een aangenaam kleuren- en materialen pallet.


Els kiest, keurt en kleurt het huis, met oog voor detail én trouw aan het 3CO-motto: karaktervol renoveren voor u, alsof het voor onszelf was.


Els houdt zich ook bezig met de zoektocht naar nieuwe (oude) panden en staat kandidaat-kopers te woord.

Vakmanschap

Elke stap in het renovatieproces verdient de juiste aanpak. Daarom hechten we veel belang aan kwaliteit, beroepsernst en competentie. Dave kiest voor een dagelijkse aanwezigheid op de werf en een samenwerking met gespecialiseerde vakmensen. Door technische kennis en creativiteit te bundelen, realiseren we een totaalrenovatie die voldoet aan alle technische vereisten en wettelijke normen. Het esthetische en functionele verliezen we bij onze totaalrenovatie zeker niet uit het oog. Kwaliteit primeert, ook voor de afwerking. Schrijnwerk op maat levert Dave's broer, Sven Segers van Ateliernrv. Van keuken tot badkamer, dressing of vestiaire, het maatwerk geeft een extra touch aan de karaktervolle renovatie. Originaliteit en kwaliteit troef. Vakmanschap zoals het hoort.

Wij zorgen samen voor een eindresultaat dat onmiddellijk aanvoelt als thuis !