Projecten

Terwijl je dit leest krijgen nieuwe projecten vorm. Ontdek wat we voor jou in aanbod hebben of schrijf je onderaan deze pagina in zodat we je op de hoogte houden. Afgewerkte projecten verschijnen onmiddellijk in je mailbox.

IMG 0837
TE KOOP Project | KB87

Verbluffend ruime en lichte woning. Tot in de puntjes afgewerkt !

Verrassend ruim pand met veel lichtinval, gelegen in de Kretenbrugstraat 87 in Mortsel, net op de grens met Boechout. Wandel door de op maat gemaakte keuken met een handig, groot keukeneiland naar de eetkamer. Het glas boven de eetkamer zorgt de hele dag voor een mooie lichtinval. Eén van de blikvangers van dit unieke huis. Ouders kunnen wegdromen in een master bedroom, mét terras, ensuite badkamer en dressing.
Groot gezin? Veel ruimte nodig? Er zijn in totaal 5 slaapkamers en 3 badkamers. Dit pand moet je gezien hebben!

Bovenlicht
TE KOOP Project | MT6

Neoclassicistisch herenhuis met overvloed aan authenticiteit

Ruim, statig, puur & karaktervol herenhuis met stadstuin op een AAA-locatie in Antwerpen-Zuid. Op dit moment nog een ongeslepen diamant. Ook benieuwd wat het resultaat zal zijn? Laat dan zeker je emailadres achter onderaan deze pagina.

IMG 1154
TE KOOP Project | OD170

Cosy huis met veel potentieel in een fijne buurt

Wij vonden het meteen het schattigste huis van de straat en maken er met plezier terug een paradijs van ! In deze rustige straat in Deurne-Zuid vlakbij het Boekenbergpark is het fijn wonen. Nieuwsgierig naar het resultaat laat dan je gegevens onderaan de pagina achter.