Realisaties

Karakter, kwaliteit en authenticiteit, maar volgens de hedendaagse normen. Dat is onze ambitie. Ontdek hier enkele door ons gerealiseerde en verkochte projecten.

IMG 0837
Realisatie | KB87

Verbluffend ruime en lichte woning. Tot in de puntjes afgewerkt !

Verrassend ruim pand met veel lichtinval, gelegen in Mortsel, net op de grens met Boechout. Wandel door de op maat gemaakte keuken met een handig, groot keukeneiland naar de eetkamer. Het glas boven de eetkamer zorgt de hele dag voor een mooie lichtinval. Eén van de blikvangers van dit unieke huis. Ouders kunnen wegdromen in een master bedroom, mét terras, ensuite badkamer en dressing.
Groot gezin? Veel ruimte nodig? Er zijn in totaal 5 slaapkamers en 3 badkamers. Dit pand moet je gezien hebben!

Mertens en Torfsstraat 6 2018 064
Realisatie | MT6

Neoclassicistisch herenhuis met overvloed aan authenticiteit

Ruim, statig, puur & karaktervol herenhuis met stadstuin op een AAA-locatie in Antwerpen-Zuid. Een zeer boeiende uitdaging om dit herenhuis terug in zijn volle glorie te laten stralen. Het samenspel van moderne technieken en de originele materialen geven een fantastisch resultaat. Je woont in meer dan 100 jaar geschiedenis en kan toch rekenen op luxe en comfort. Voor de liefhebbers van originele elementen en hoge plafonds. Een huis met heel veel karakter !

Ravelsbergstraat 70 01 1
Realisatie | RVBS70

Uniek samenspel van renovatie en nieuwbouw met oog voor detail

Een kwalitatieve hoogstaande renovatie van 3 appartementen en een nieuwbouw penthouse, uitgevoerd met topmaterialen. Duurzaam en robuust voor de komende 100 jaar!

DSC 6716
Realisatie | RVR8

Barstensvol charme en authentieke elementen

Deze renovatie in Mortsel werd met veel liefde en respect voor het authentieke karakter van deze prachtige art-deco woning uitgevoerd. Veel typische elementen werden bewaard en terug in zijn oorspronkelijke staat gerestaureerd. Wie hier binnenstapt kijkt zijn ogen uit !

5keuken
Realisatie | FC109

Geslaagd renovatieproject van 8 knappe sfeervolle ruime appartementen

Dit gebouw werd volledig gestript. Zo behielden we wel de enorme ruimtes die eigen zijn aan oude gebouwen maar werden toch alle technieken vernieuwd.

Sint Hathebrandstraat 5 2640 uitgesneden
Realisatie | SH5

Een uitdagende woning met enorm veel potentieel

Ondanks de zeer slechte oorspronkelijke staat sprong deze woning in een leuke gezinsvriendelijke wijk in Mortsel er tussenuit met zijn puntig dak en groot raam. Hier was alle potentieel aanwezig om er een pareltje van te maken. En dat is gelukt ook. Kijk even mee.

1
Realisatie | MNG17

High-end renovatie met zicht op eindeloos groen

Open en zeer lichte bel-etagewoning in Deurne-Zuid met het Boekenbergpark als achtertuin. De grote raampartij op de 1e verdieping kan volledig open zodat het groen en de zon ruimschoots binnenvallen.


3 grote slaapkamers en een zeer ruime dressing op de 2de verdieping, een grote garage, fietskot, bijkeuken en bureel/speelkamer op het gelijkvloers maken er een echte gezinswoning van.