Onze visie

Karaktervol renoveren voor u, alsof het voor onszelf was. Dat is onze drive: met passie er iets uitzonderlijk van maken. De renovatieprojecten van 3CO zijn kwalitatief hoogstaand, tot in de puntjes verzorgd mét behoud van het ‘karakter’ van de woning ! Dankzij onze instapklare woningen, hebt u geen zorgen meer over keuzes, opvolgen van aannemers of financiële verrassingen.

DSC 6749

Kwalitatieve renovaties

Woondromen met een hedendaags comfort en een energiezuinige afwerking realiseren we met onze 3CO-aanpak.


We COnstruct: we ‘ontkleden’ het gebouw tot op de ruwbouw en vernieuwen alles: sanitair, centrale verwarming, elektriciteit, het bezettingswerk, de vloeren, het binnen- en buitenschrijnwerk, het dak, …


We COordinate: we voeren de werken zelf uit of kiezen voor gespecialiseerde vakmensen. Wij gaan resoluut voor kwaliteit en duurzaamheid in gebruikte materialen en afwerking. Daarnaast volgen wij de strenge hedendaagse normen. Dit alles resulteert steeds in een gunstig EPC.


We COnsult: gecharmeerd door onze aanpak? Wij kunnen ook advies geven voor uw renovatieproject !

Bebouwde oppervlakte optimaal hergebruiken

Wij zien renovatie als het omvormen van een verouderd naar een toekomstig duurzaam woonideaal en het in stand houden van de vastgoedwaarde van een gebouw. Er zijn nog zoveel mooie woningen op mooie locaties die vragen om aangepakt te worden. Heel vaak ruimer dan nieuwbouw en dat is zeker een grote troef.

Woningen met een ziel herwaarderen

Vooral de architectuur van een bestaande woning oefent een grote aantrekkingskracht uit. Wij maken van een huis met ‘een verhaal’ jouw warme thuis. Door onze uitstekende contacten met vakmensen, die net zoals wij gedreven zijn door hun passie en vakkundigheid, leveren wij een hoogstaande renovatie af. Een nieuwe thuis zonder zelf stress te hebben. Daar tekenen we voor.