Oudedonklaan 170 Deurne

project-house Created with Sketch. 135 m²
project-bath Created with Sketch. 1
333514 Created with Sketch. 3
465 000
TE KOOP IMG 4487

Laat je verrassen door deze uitzonderlijke woning !

IMG 4387
IMG 4432

VERKOCHT

In deze rustige straat in Deurne-Zuid vlakbij het Boekenbergpark is het fijn wonen.

Laat je verrassen door deze uitzonderlijke ruime woning die een indrukwekkende transformatie heeft ondergaan. Dit gebouw werd volledig gestript en met de nodige zorg en aandacht voor energiezuinig wonen terug opgebouwd. Alle muren werden vernieuwd en geïsoleerd, nieuwe ramen met hoogrendementsglas, nieuw dak , voor en achtergevel geïsoleerd. Op het gelijkvloers is er vloerverwarming. Op de verdieping werden lagetemperatuur verwarmingen (Jaga) geïnstalleerd waarmee er zowel kan verwarmd als gekoeld worden, ideaal omdat tegenwoordig de temperaturen buiten hoog kunnen oplopen.

Maatwerk van boven tot onder

De keuken en alle ingebouwde kasten zijn op maat gemaakt door een topschrijnwerker. De keuken is de "hotspot" van de woning met een extra groot eiland met langs 2 kanten kasten en aansluitend een tafel met zicht op de mooie tuin. Ze is hyperuitgerust met veel kastruimte en energiezuinige Siemens-toestellen: grote ijskast, diepvries met 3 schuiven, inductievuur, vaatwasser, oven met stoomfunctie, aparte microgolfoven. Let ook op de indrukwekkende dampkap met verlichting van Novy boven het kookeiland, een echte eye-catcher.

Een leuke zitbank met opbergruimte onder het raam van de keuken is een extra troef. Maar vooral de grote kastenwand valt op met ruimte voor was en droogmachine met wegdraaiende deuren. Er is hier ook gedacht aan ruimte voor stofzuiger, schoenkasten, allerhande opbergplaatsen…en bovendien werd een volwaardige 'ontbijthoek' voorzien

Er is aandacht besteed aan extra veel lichtinval in de keuken door het groot schuifraam, een raam boven de zithoek en nog een extra lichtkoepel.

3 slaapkamers met veel lichtinval

Op de verdieping hebben we 3 slaapkamers met lage temperatuur verwarming. De badkamer heeft een grote inloopdouche, wc en mooi lavabomeubel. Op de hele verdieping werd hoogwaardige parket gelegd. Elke ruimte wordt benut: in de hal hebben we grote ingemaakte kastenwand / dressing gemaakt: aan opbergruimte kan je nooit genoeg hebben!

Nog extra bergruimte

Deze woning biedt een volledig waterdicht gemaakte droge en ruime kelder. Ook de technische installaties werden hierin ondergebracht.

Groene oase

De charmante voorgevel met een groene voortuin valt op. Deze straat wordt gekenmerkt door gezellige groene voortuintjes. Er is natuurlijk altijd de mogelijkheid tot het plaatsen van een fietsenstalling zoals bij heel wat buren in de straat.

EPC score A = energiezuinig

Dankzij de grondige renovatiewerken zijn we er in geslaagd om een EPC-waarde van 98 kWh/m2 te behalen. Een geïsoleerd dak met 4 zonnepanelen, een geïsoleerde voor- en achtergevel, geïsoleerde vloer met vloerverwarming, hoogrendementsglas en een hoogrendementsketel zorgen ervoor dat we van dit huis een zeer energiezuinige woning hebben gemaakt. De woning voldoet hiermee aan de energiedoelstelling 2050 van de Vlaamse Regering.

Instapklaar

De woning is volledig nieuw gerenoveerd met hoogwaardige en degelijke materialen en volledig geschilderd waardoor het perfect instapklaar is. Tot in de puntjes verzorgd zoals we voor al onze projecten realiseren en waarvoor we gekend zijn! Het is de ideale gezinswoning voor wie op zoek is naar rust & comfort, een uitstekende locatie en helemaal klaar voor de toekomst.


Bouwjaar: 1937 / Renovatiejaar: 2023

Bewoonbare oppervlakte: 135 m²

Keuken

Volledig op maat gemaakt, met groot keukeneiland en ontbijthoek

Compleet uitgerust met inductie kookplaat, recirculatie dampkap van Novy met verlichting, oven met stoomfunctie, microgolfoven, vaatwasser, ijskast met 3 diepvriezerschuiven

Kamers

Slaapkamers: 3

 • Slaapkamer 1: 12 m²
 • Slaapkamer 2: 10 m²
 • Slaapkamer 3: 8 m²

Extra

 • Kelder: 20 m² met stahoogte
 • Tuin: 70 m²
 • Terras: ja
 • parket boven in hal en alle slaapkamers en beneden in woonkamer
 • Dressing: ja
 • Deurbel/videofoon : ja

Technisch

 • EPC score A: 98kWh
 • Asbestattest: geen asbest aanwezig
 • Electrische keuring: conform
 • Verwarmingsinstallatie: hoog rendement, condenserende gasketel met vloerverwarming
 • Zonnepaneleninstallatie met micro-omvormers (1640 Wp, met garantie van 25 jaar)
 • Buitenschrijnwerk: PVC met hoogrendementsglas
 • Nieuw dak volgens de norm geïsoleerd
IMG 4469
IMG 4432
IMG 4446
IMG 4547
IMG 4455
IMG 4451
IMG 4399
IMG 4491
IMG 4473
IMG 4531
IMG 4471
IMG 4541
IMG 4423
IMG 4425
IMG 4513
IMG 4416
IMG 4420
IMG 4421
IMG 4498
IMG 4500
IMG 4511
IMG 4514
IMG 4482
IMG 4518
IMG 4387
IMG 4398
Interesse in dit pand?
Neem contact met ons op.

Bekijk volgend project

Voorgevel TBL95 hoge resolutie
TE KOOP Project | TBL95

Charmante gevel verbergt 3 gezellige appartementen

Achter deze authentieke voorgevel zal het leuk vertoeven zijn. Het gelijkvloers heeft een zeer grote tuin, op het 1e en 2e is er een gezellig inpandig terras. Ook nieuwsgierig wat er zich achter de ronde ramen bevindt? Wij werken eraan!